Арсенал відчуттів та вражень

 «Арсенал відчуттів та вражень»

28 жовтня 2016 року на базі НВО №6 Microsoft Showcase School відбулася творча майстерня для небайдужих освітян України " Усе розпочинається з "Як?" Мета: розробка уроку за новим змістом освіти за рамковою програмою Microsoft 21st century Learning Design.
Захід відвідало понад 40 вчителів з різних міст і містечок України, серед них і вчителі нашої школи –сертифіковані вчителі-експерти  Microsoft  Тунік С.Г та  Рябуха  Н.В.,  та вчитель початкових класів Прокопенко І.П. Вони відвідали Єлисаветградську галерею, Художній музей та книжковий магазин «Буки» та запропонували активності: як використати запропоновані простори з навчальною метою. Наприклад, відтворити емоції, які виникають при перегляді експонатів за допомогою інструменту Sway, скласти план приміщення за допомогою інструменту OneNote, обчислити об’єм просторових об’єктів за допомогою Excel. Усі активності спрямовано на розвиток в учнях наступних компетентностей: співпраці, комунікативності, побудові нових знаній, розвитку інновацій та технологій, саморегуляції.
В одній команді вчителі розробили урок за новими освітніми технологіями, який назвали «Арсенал відчуттів та вражень».
Кожен освітянин запропонував питання для учнівських досліджень, що є міждисциплінарними: як ми розуміємо цифрове громадянство, як визначити межі прав людини, тощо.
Наприкінці творчої зустрічі вчителів чекала приємна несподіванка: знайомство з роботою 3D принтера в ОУНБ ім. Д.Чижевського. Як можна вивчати симетрію, властивості молекул, якщо б у кожній школі був 3D принтер.









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бродівське письмо

Івано-Франківськ: Навчитися щебетати українською нескладно