Селфі в музеї


#MuseumSelfie #Кіровоградський_обласний_художній_музей #Картинна_галерея_Петра_Оссовського_Світ_і_Вітчизна

  18 січня святкуємо Міжнародний день музейних Селфі. День селфі в музеї був заснований Європейським проектом Culture Themes і ось вже декілька років поспіль в січні весь світ підтримує цю акцію.  Ця акція вже третій раз проходить в Україні, другий раз в Кіровоградському художньому музеї. Для участі у флешмобі,  необхідно було прийти в музей, купити квиток, зробити селфі поряд з якимось експонатом чи картиною  опублікувати і викласти його в Facebook, Twitter або Instagram з хештегами #museumselfie і #Кіровоградський_обласній_художній_музей.
    Відвідуючи кожну залу музею та картинної галереї ми отримали масу задоволення та позитивних емоцій. Та найбільше вразила виставка дитячих робіт до дня народження Марії Приймаченко «Зачарований ліс».
Всі картини ніби сяяли сонцем, теплом і добротою, хоча на деяких роботах були, так як і в народної майстрині, фантастичні та чарівні тварини. 
   Дякую організаторам цієї акції, привітним працівникам музею та моїй колезі по селфі Світлані Володимирівні Алєксандровій за приємні хвилини спілкування! 









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бродівське письмо

Івано-Франківськ: Навчитися щебетати українською нескладно