Школа майбутнього

       

5 квітня у музейній залі школи старші учителі провели майстер-клас для магістрантів за спеціальністю «Управління навчальними закладами» (VI курс).

        Перед студентами виступали вчителі математики, інформатики, фізики, інглійської мови, української мови та літератури, зарубіжної літератури, музичного мистецтва та художньої культури. Говорили про своє бачення Нової Школи - Школи Майбутнього, ділилися секретами своєї педагогічної майстерності, про родинне виховання та народну педагогіку, можливості інноваційних технологій, патріотичне виховання дітей та учнівське самоврядування.
    Власне, весь захід був наповнений кваліфікованими коментарями до реалізації різноманітних освітніх проектів.
           Магістранти проявили бажання проходити практику саме в нашій школі, що є основним показником і оцінкою роботи адміністрації та педагогічного колективу.
     Наостанок магістранти-управлінці записали в візитаційну книгу школи: «Шановний педагогічний колектив 22 школи та особисто Борисе Стефановичу! Хочемо подякувати вам за прекрасну, змістовну зустріч, яка дала нові знання, враження, котрі будуть використовуватися в нашому подальшому житті. Дякуємо за задоволення, отримані в процесі зустрічі. Маємо надію, що це не остання наша зустріч. Щиро вдячні! З повагою, магістранти 65 групи (денна форма навчання) Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Винниченка».







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Бродівське письмо

Івано-Франківськ: Навчитися щебетати українською нескладно