Подорож у кіно минулого

Кіно дозволяє нам, простим глядачам, поринути у новий незвіданий світ – світ фантазії, історій та мрій, у якому нам не побувати насправді, проте який щодня забарвлює і прикрашає нашу буденну реальність. Сьогодні навіть важко уявити життя без кіно. Отож, тема уроку "Мова і види кіномистецтва" для дев'ятикласників була дуже цікавою та актуальною. Учні на уроці мали змогу ознайомитись з народженням кінематографа, висловити своє ставлення та розуміння про цей наймолодший вид мистецтва, послухати думки "маленьких експертів", поринути в неповторний світ німого кіно, відчути атмосферу того часу зігравши самостійно ролі видуманих сюжетів, пройнятися життєвим і творчим шляхом актора світового значення Чарлі Чапліна, та побувати в ролі Тапера. Урок пройшов на одному подиху. Отож, продовження обов'язково буде!
Варто зазначити, що робота з інтерактивними та мультимедійними пристроями  на уроці істотно допомагає навчанню. Це добрий вибір для тих учителів, які хочуть зацікавити своїх учнів, підвищити відвідуваність та полегшити засвоєння матеріалу.







































Коментарі

  1. Це було потужно! Як кіноман особливо захоплений цим заняттям. Хоча, очевидно, не було на уроці людини, яку б приємно не вразила підготовка і подача матеріалу...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні дописи з цього блогу

Бродівське письмо

Івано-Франківськ: Навчитися щебетати українською нескладно